Glasvliesbehanger in Rotterdam

Glasvliesbehanger in Rotterdam

Ben je aan het scrollen voor inspiratie? En heb je net een (nieuwbouw)woning gekocht en sta je op het punt om te klussen? Of ben je juist toe aan verandering in je huidige woning? Een nieuw kleurtje op de wanden is een goed begin! Maar die scheuren of deuken in de wanden moeten toch echt eerst gerepareerd worden. Een glasvliesbehanger in Rotterdam zorgt voor super strakke en egale wanden, een nieuwe uitstraling van jouw woning en wanden die bestand zijn tegen stootjes. 

Eindeloze mogelijkheden en structuren met glasvliesbehang

Glasvliesbehang is vanwege zijn eindeloze mogelijkheden de ultieme keuze bij uitstek. Bij glasvliesbehanger in Rotterdam is het verkrijgbaar in zowel een effen structuur, patronen of reliëf en speciale soorten. Hou je van gladde wanden die rust uitstralen en zit de levendigheid voornamelijk in je meubels? Kies dan voor effen glasvliesbehang. Deze effen structuur gaat een leven lang mee! Kies je toch liever voor een patroon dan zal het net lijken alsof je voor behang hebt gekozen, maar kun je dit type telkens een andere kleur geven als je dat zint. En daarmee dus ook een andere uitstraling. Er zijn namelijk verschillende unieke dessins en ruitjes structuren. Geeft je huis nét dat beetje extra! Maar misschien wil je functionele muren. Dan kun je kiezen uit de speciale soorten. Deze zijn zó bijzonder dat je bijvoorbeeld een magnetische wand kunt maken of juist temperatuur en geluid kunt isoleren. Handig als je de tekeningen van de kinderen wilt ophangen of ongestoord op je drumstel wilt spelen. Voor dit alles kun je terecht bij jouw glasvliesbehanger Rotterdam.

Uitstraling en gemak

Ongeacht welke structuur je kiest, geeft het de ruimte die je wilt aanpakken een egale en mooie warme uitstraling met een persoonlijk tintje. Glasvliesbehang verwerk een glasvliesbehanger in Rotterdam makkelijk op gipskarton, metalstud of betonnen wanden. Zelfs bij een oudere woning waar scheuren langer zichtbaar zijn kunnen met glasvliesbehang worden opgevangen. Mocht je na een tijdje weer toe zijn aan een nieuwe make-over van je huis, dan schilder je simpelweg een andere kleur er overheen. Daarnaast zijn oneffenheden onzichtbaar geworden en helpt het verder scheuren van je wand te voorkomen. Je brengt het gemakkelijk aan omdat het wat breder is dan normaal behang. Dat zorgt ervoor dat een muur een stuk sneller behangen is.

All punten op een rij

Glasvezelbehang is dus makkelijk aan te brengen, het voorkomt beschadigingen en zorgt voor een mooie uitstraling, dempt geluid en houdt warmte in de ruimte op peil.

Extra details

Nu je alle voordelen van glasvliesbehang kent, was je waarschijnlijk nog niet op de hoogte van de extra details die het met zich meebrengt. Glasvliesbehang is ook zeer milieuvriendelijk en geeft geen huidirritaties! En bij brand werkt het ook nog eens brandvertragend.

Genoeg voordelen zo te horen! Voor meer informatie neem je contact op met glasvliesbehanger Rotterdam.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *