Energiewerk: hoe het jou helpt om beter in je vel te komen

Steeds meer mensen komen erachter dat enkel een bezoek aan een huisarts of specialist niet volstaat. Hiervoor is energiewerk nodig. In deze nieuwe tijd keren we naar binnen en kijken we ook graag op zielsniveau wat datgene is wat ons ziek maakt. Een gewone arts doet dit niet. Hiervoor heb je hulp en advies nodig van een licht- of energiewerker. Deze spirituele hulpverleners laten jou naar binnen keren om te kijken waar de blokkades in jouw lichaam of ziel zitten. Dit bijzondere proces draagt ook zeker een steentje bij aan jouw herstel. Ben je nieuwsgierig en wil je er eerst wat meer over lezen? 

Wat is energiewerk?

Energiewerk is een algemene term voor verschillende methodes die helpen de energie in en rondom het lichaam in balans te brengen. Het is namelijk wetenschappelijk bewezen dat alles in en rondom ons energie is. Alles heeft een eigen trillingsfrequentie. Dat geldt voor mensen, dieren en voorwerpen. Als jouw energie uit balans is komt dat weer terug in lichamelijke, emotionele of psychische klachten. Ook komt het tot uiting in andere problemen, zoals geldproblemen, verstoorde relaties of verslavingen. Door de balans weer te herstellen zullen de problemen ook langzaam aan minder worden. 

Welke methoden worden er gebruikt?

Er zijn heel veel verschillende methoden bekend, waaronder yoga, acupunctuur, reiki en bachbloesem. Ook andere methodes zoals regressietherapie, tarotleggingen, aura healing, engelentherapie, quantum touch, familieopstellingen en plantmedicijn ceremonies worden steeds bekender. Handopleggingen worden ook steeds vaker gedaan om de blokkades in het lichaam weg te nemen. 

Wat zijn de voordelen? 

Energiewerk heeft heel veel voordelen. Hieronder staan een aantal op een rijtje:

  • Het is een mooie aanvulling op het proces dat je doormaakt via de standaard gezondheidszorg
  • Een energiewerker geeft geen chemische medicijnen. Hij of zij vertelt wel hoe je gezond moet leven om je energie weer in balans te brengen. 
  • Energiewerkers zijn er niet alleen voor zieke mensen. Als je niet lekker in je vel zit of antwoorden op vragen wil hebben, dan kan een energiewerker je hier ook bij helpen. 
  • Je hebt altijd iets aan de adviezen van een energiewerker. De adviezen die je nu hoort heb je later nog steeds iets aan.  

Wat werkt het beste voor jou? 

Wat het beste werkt is per persoon verschillend. De ene persoon herstelt het beste door handoplegging. Een ander gaat juist weer goed op reiki, regressietherapie of geleide meditaties. De reis naar heling is heel persoonlijk. De meeste mensen proberen verschillende methodes uit om erachter te komen wat het beste werkt.  

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *